Over Street

Mijn naam is Jeroen, en ik ben de eigenaar van Street in Ridderkerk. Na mijn studie HBO Small Business ben ik de mode gaan werken bij toen, mijn lievelingswinkel, Reporter in Ridderkerk. Hier heb ik veel geleerd en verslaafd geraakt aan kleding en alles eromheen.

Na drie jaar heb ik toen de stap gemaakt naar het vertegenwoordigers vak. Ik kwam terecht, bij tegenwoordig, een van Nederlands grootste spelers; Pall Mall (Pme Legend). Andere kant van de tafel, zoals ze dat noemen, waar je weer een andere blik krijgt op de modebranch.

Na 7 jaar verkoop en styling heb ik mijn job opgezegd om een lang gekoesterde droom te gaan verwezenlijken. Met alleen een rugzak, ben ik naar de andere kant van de wereld gegaan, om ruim 8 maanden te gaan reizen door Fiji, Australië en Nieuw-Zeeland.

Na terugkomst kreeg ik de kans om een nieuw merk vanaf start op te bouwen. Helaas is ‘Rockford Mills’ niet geworden wat ik, en de eigenaar, gehoopt hadden.

Elk einde is een nieuw begin. Na dit avontuur ben ik het pad ingeslagen om iets voor mijzelf op te gaan starten. Met een tussenstap heb ik uiteindelijk in 2015 de stap genomen om mijn eigen winkel te openen.

In maart 2015 opende ik Street aan de Koninginneweg 65 in Ridderkerk. Een winkel net buiten het centrum, zonder loop en met merken die voor heel veel mensen onbekend waren. Een gok, maar wat bleek een juiste keuze om iets anders neer te zetten dan normaal.

Bij de doorontwikkeling heb ik regelmatig de spiegel voor gehouden en veel gepraat met vrienden en klanten. Op deze manier is de winkel geworden zoals hij nu is, ‘mijn eigen lievelingswinkel’

Na 3,5 jaar liep ik tegen de ruimtebeperkingen aan van het pand, en is de zoektocht gestart naar meer ruimte. Die heeft mij gebracht naar het Dillenburgplein in Ridderkerk. Een mooi ruim pand gelegen aan een druk, bruisend en gezellig plein. Dit gaf tevens de kans om de winkel naar een 2.0 versie te trekken.

28 feb 2020 was de opening van mijn nieuwe shop. Een mega fijne winkel om te werken, en volgens de klanten een heerlijke winkel om te shoppen.

Bij Street vind je iets anders, krijg je eerlijk advies. Je komt bij ons op visite dus struin, shop, plof neer en geniet van een drankje.

Nieuwsgierig? Kom snel eens langs tijdens onze ruime openingstijden of maak een private shopping afspraak.

At your service

Groeten Jeroen